Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Kluczbork QPR
Normal Tactiek ooo
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Gavrieli heeft problemen om de bal te vangen. Gavrieli passt de bal in één keer door. Groothuizen speelt de bal door. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:1

14e minuut.
Powiecko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laje met een snelle inworp. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:2

16e minuut.
Smolak met de inworp. Gavrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli geeft een hoge lob. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. Baszkiewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Baszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:3

27e minuut.
Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa onderschept slim de pass. Camarasa schiet op doel. Ewiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:4

40e minuut.
Ewiak geeft de bal voor. Sobiech kopt de bal weg. Groothuizen heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Camarasa probeert de bal aan de voet te houden. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli passt de bal met de wreef. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:5

44e minuut.
Groothuizen onderschept slim de pass. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Gavrieli probeert de bal aan de voet te houden. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Kluczbork 83%, QPR 17%.
MKS Kluczbork - QPR 0:6

48e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Sobiech geeft de bal voor. Cywka heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:7

48e minuut.
Gavrieli met de inworp. Sobiech heeft problemen om de bal te vangen. Sobiech passt de bal zonder na te denken. Groothuizen met een sublieme pass. Camarasa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen passt de bal in één keer door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Baszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:8

51e minuut.
Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Groothuizen de bal. Groothuizen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Camarasa de bal. Camarasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Laje probeert naar een medespeler te passen. Groothuizen met een sublieme pass. Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ewiak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:9

63e minuut.
Camarasa kopt de bal weg. Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vilhena met een sublieme pass. Sobiech probeert naar een medespeler te passen. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:10

68e minuut.
Gavrieli passt de bal in één keer door. Daar is Laje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa is nu in balbezit. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Camarasa is nu in balbezit. Ewiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camarasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camarasa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:11

73e minuut.
Ewiak passt de bal zonder na te denken. Laje bereikt de bal nog maar net als eerste. Laje probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Baszkiewicz bokst de bal weg.

76e minuut.
Powiecko geeft de bal voor. Groothuizen kopt de bal weg. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:12

78e minuut.
Powiecko is nu in balbezit. Laje verovert de bal door een tackle van achteren. Laje speelt de bal door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen geeft een hoge lob. Daar is Cywka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Powiecko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laje met een snelle inworp. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen speelt de bal door. Klungelig pakt Camarasa de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ewiak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena geeft de bal voor. Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen schiet op doel. Baszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:13

90e minuut.
Daar is Groothuizen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groothuizen passt de bal met de wreef. Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Baszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kluczbork - QPR 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Kluczbork 82%, QPR 18%.
MKS Kluczbork - QPR 0:14