Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WJ 11-040 QPR
Normal Tactiek ooo
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Sobiech rent richting de bal. Sobiech met een sublieme pass. Ortuondo is nu in balbezit. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:1

5e minuut.
Groothuizen kopt de bal weg. Szarpak kan de bal niet met de borst controleren. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkulma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:2

7e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen passt de bal met de wreef. Vilhena met een sublieme pass. Ortuondo is nu in balbezit. Ortuondo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Groothuizen met een sublieme pass. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Szarpak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przecinak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Groothuizen neemt de hoekschop. Daar is Krupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortuondo is nu in balbezit. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bareja rent richting de bal. Groothuizen onderschept slim de pass. Groothuizen met een sublieme pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Saarenkulma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boskić komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Gavrieli geeft een lange en hoge pass. Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen met een sublieme pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gavrieli geeft een hoge lob. Daar is Szarpak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskić haalt uit met een fantastische trap. Przecinak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:3

32e minuut.
Inworp. Groothuizen met een snelle inworp. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ortuondo passt de bal in één keer door. Boskić rent richting de bal. Boskić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camarasa de bal. Camarasa schiet op doel. De bal raakt de paal. Przecinak bokst de bal weg.

37e minuut.
Szarpak is nu in balbezit. Szarpak geeft een lange en hoge pass. Sobiech kopt de bal weg. Ortuondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortuondo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ortuondo kopt de bal weg. Boskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskić geeft de bal voor. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Przecinak trapt de bal weg van het doel. Ortuondo is nu in balbezit. Ortuondo schiet op doel. Przecinak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Kolendowicz probeert naar een medespeler te passen. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech geeft een hoge lob. Klungelig pakt Camarasa de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WJ 11-040 78%, QPR 22%.
FC WJ 11-040 - QPR 0:4

56e minuut.
Bareja speelt de bal door. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena passt de bal zonder na te denken. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Przecinak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boskić rent richting de bal. Boskić schiet op doel. Przecinak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena geeft een hoge lob. Boskić kopt de bal weg. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ortuondo met een sublieme pass. Daar is Boskić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boskić passt de bal zonder na te denken. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Groothuizen heeft problemen om de bal te vangen. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Boskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa rent richting de bal. Camarasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boskić kan de bal niet met de borst controleren. Boskić passt de bal met de wreef. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Przecinak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:5

70e minuut.
Przecinak trapt de bal weg van het doel. Vilhena kopt de bal weg. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Brychczy probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Groothuizen met een sublieme pass. Boskić rent richting de bal. Boskić passt de bal met de wreef. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Groothuizen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:6

81e minuut.
Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa schiet op doel. Brychczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Groothuizen zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szarpak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boskić rent richting de bal. Boskić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WJ 11-040 - QPR 0:7

83e minuut.
Boskić speelt de bal door. Ortuondo rent richting de bal. Ortuondo geeft de bal voor. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Minorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech geeft de bal voor. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. Przecinak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WJ 11-040 76%, QPR 24%.
FC WJ 11-040 - QPR 0:7