Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klubkamila yeger mechtal
Normal Tactiek ctt
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Husejko speelt de bal door. Klungelig pakt Autiero de bal. Macharski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macharski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Husejko de bal. Tytoń rent richting de bal. Tytoń passt de bal met de wreef. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guguła trapt de bal weg. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kusz onderschept slim de pass. Smolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarek passt de bal met de wreef. Autiero rent richting de bal. Autiero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Autiero rent richting de bal. Tytoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tytoń geeft de bal voor. Daar is Zaloga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarek geeft een lange en hoge pass. Guguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marchlewicz zal de hoekschop nemen. Husejko rent richting de bal. Autiero rent richting de bal. Autiero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Daar is Forc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autiero is nu in balbezit. Macharski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macharski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Autiero haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Kusz met de inworp. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sitniewski met een snelle inworp. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz probeert naar een medespeler te passen. Autiero is nu in balbezit. Autiero haalt uit met een fantastische trap. Guguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Elter geeft een hoge lob. Autiero probeert de bal aan de voet te houden. Autiero geeft een hoge lob. Daar is Marchlewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchlewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guguła bokst de bal weg.

40e minuut.
Husejko passt de bal met de wreef. Smolarek speelt de bal door. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Autiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Autiero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klubkamila 62%, yeger mechtal 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klubkamila - yeger mechtal 0:0

46e minuut.
Laskowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Srebrny komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Husejko speelt de bal door. Autiero is nu in balbezit. Autiero passt de bal in één keer door. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guguła met een harde bal richting middenveld. Smolarek kopt de bal weg. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bugnies geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaloga met de inworp. Klungelig pakt Rzeszutek de bal. Rzeszutek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tytoń geeft de bal voor. Smolarek rent richting de bal. Smolarek passt de bal met de wreef. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
klubkamila - yeger mechtal 0:1

71e minuut.
Kurdek speelt de bal door. Banach rent richting de bal. Marchlewicz onderschept slim de pass. Marchlewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klubkamila - yeger mechtal 0:2

81e minuut.
Autiero rent richting de bal. Autiero passt de bal in één keer door. Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz haalt uit met een fantastische trap. Guguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Marchlewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Autiero rent richting de bal. Autiero schiet op doel. Tytoń probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klubkamila 52%, yeger mechtal 48%.
klubkamila - yeger mechtal 0:2