Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EkipaSterująca pozzsa
aaa1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
9% Spel op eigen helft 91%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 14.8
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


6e minuut.
Inworp. Rendueles met een snelle inworp. Dobrovits speelt de bal door. Shelmenko rent richting de bal. Shelmenko draait met de bal, schiet en ... Wołejszo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dobrovits is nu in balbezit. Dobrovits speelt de bal door. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelmenko is nu in balbezit. Shelmenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskała passt de bal met de wreef. Filar rent richting de bal. Dobrovits onderschept slim de pass. Dobrovits geeft een lange en hoge pass. Wołejszo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Celenza is nu in balbezit. Celenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 1:0

17e minuut.
Merda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fafiński zal de hoekschop nemen. Shelmenko is nu in balbezit. Shelmenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Shelmenko onderschept slim de pass. Shelmenko speelt de bal door. Jurczyga rent richting de bal. Celenza onderschept slim de pass. Celenza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Celenza schiet op doel. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Dobrovits kopt de bal weg. Celenza rent richting de bal. Celenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 2:0

30e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă geeft de bal voor. Shelmenko kopt de bal weg. Celenza rent richting de bal. Celenza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 3:0

36e minuut.
Doeltrap. Wołejszo met een harde bal richting middenveld. Mirea kopt de bal weg. Celenza heeft problemen om de bal te vangen. Celenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 4:0

40e minuut.
Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea passt de bal in één keer door. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wołejszo probeert wanhopig de bal te grijpen. Merda heeft problemen om de bal te vangen. Shelmenko is nu in balbezit. Shelmenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EkipaSterująca 11%, pozzsa 89%.
EkipaSterująca - pozzsa 5:0

46e minuut.
Rabiniak met een sublieme pass. Wasil heeft problemen om de bal te vangen. Shelmenko rent richting de bal. Shelmenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mirea kopt de bal weg. Klungelig pakt Moskała de bal. Shelmenko probeert naar een medespeler te passen. Celenza rent richting de bal. Celenza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fafiński rent richting de bal. Fafiński passt de bal met de wreef. Celenza rent richting de bal. Celenza haalt uit met een fantastische trap. Wołejszo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 6:0

54e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Celenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celenza haalt uit met een fantastische trap. Wołejszo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fafiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shelmenko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celenza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 7:0

56e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrovits verovert de bal door een tackle van achteren. Celenza is nu in balbezit. Celenza schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Fafiński probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă is nu in balbezit. Fafiński met een sublieme pass. Celenza is nu in balbezit. Celenza schiet op doel. Wołejszo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Dobrovits geeft een hoge lob. Fafiński heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński speelt de bal door. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza schiet op doel. Wołejszo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 8:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uszaty komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wołejszo speelt de bal door. Mirea kopt de bal weg. Daar is Uszaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uszaty draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Merda de bal onder controle te krijgen. Wołejszo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelmenko verovert de bal door een tackle van achteren. Shelmenko speelt de bal door. Uszaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszaty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wołejszo met een harde bal richting middenveld. Dobrovits is nu in balbezit. Dobrovits passt de bal zonder na te denken. Uszaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mirea met een sublieme pass. Fafiński rent richting de bal. Fafiński speelt de bal door. Uszaty rent richting de bal. Uszaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 9:0

89e minuut.
Doeltrap. Wołejszo trapt de bal weg van het doel. Dobrovits kopt de bal weg. Shelmenko is nu in balbezit. Shelmenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EkipaSterująca - pozzsa 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EkipaSterująca 8%, pozzsa 92%.
EkipaSterująca - pozzsa 10:0