Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Huncwoty Orzeu FCI
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski speelt de bal door. Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierzek verovert de bal door een tackle van achteren. Kierzek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gałeczka onderschept slim de pass. Gałeczka probeert naar een medespeler te passen. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Kierzek is nu in balbezit. Kierzek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oprych trapt de bal weg. Toczyski heeft problemen om de bal te vangen. Toczyski met een sublieme pass. Berbeć rent richting de bal. Berbeć passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rolnik geeft de bal voor. Kot heeft problemen om de bal te vangen. Archutowski rent richting de bal. Kierzek verovert de bal door een tackle van achteren. Kierzek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rolnik onderschept slim de pass. Inworp. Ignaczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzystek rent richting de bal. Krzystek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Toczyski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ignaczak met een snelle inworp. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Huncwoty - Orzeu FCI 1:0

37e minuut.
Miszczyński geeft een hoge lob. Kondracki heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik rent richting de bal. Kondracki verovert de bal door een tackle van achteren. Kondracki schiet op doel. Cieślewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Huncwoty 45%, Orzeu FCI 55%.
AC Huncwoty - Orzeu FCI 1:0

65e minuut.
Kierzek passt de bal in één keer door. Gałeczka probeert de bal aan de voet te houden. Bystrzanowski onderschept slim de pass. Bystrzanowski schiet op doel. Oprych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Huncwoty - Orzeu FCI 1:1

81e minuut.
Puławski is nu in balbezit. Puławski probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski rent richting de bal. Kierzek rent richting de bal. Kierzek draait met de bal, schiet en ... Oprych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Toczyski passt de bal in één keer door. Witaszek is nu in balbezit. Witaszek probeert naar een medespeler te passen. Kot met een sublieme pass. Kierzek heeft problemen om de bal te vangen. Oprych probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Huncwoty 52%, Orzeu FCI 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Huncwoty - Orzeu FCI 1:1