Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa WKS AC Huncwoty
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Licheński probeert naar een medespeler te passen. Buba is nu in balbezit. Buba geeft de bal voor. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stoksik passt de bal met de wreef. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień onderschept slim de pass. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa WKS 56%, AC Huncwoty 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Warszawa WKS - AC Huncwoty 0:0

61e minuut.
Curyło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żuczkowski komt het veld opgelopen. Oprych met een harde bal richting middenveld. Daar is Roszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszko probeert naar een medespeler te passen. Krzystek rent richting de bal. Krzystek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa WKS - AC Huncwoty 0:1

63e minuut.
Kondracki verovert de bal door een tackle van achteren. Bułajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki onderschept slim de pass. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kitowicz geeft de bal voor. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kondracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondracki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa WKS 51%, AC Huncwoty 49%.
Legia Warszawa WKS - AC Huncwoty 0:1