Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klonowo09 Nowohucka Drużyna Dobrych Chło
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Walewski verovert de bal door een tackle van achteren. Walewski met een sublieme pass. Dziełakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzwonek is nu in balbezit. Dzwonek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gettka heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański rent richting de bal. Zelmański met een sublieme pass. Hedrén heeft problemen om de bal te vangen. Hedrén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dyrcz passt de bal met de wreef. Dziełakowski met een sublieme pass. Dyrcz speelt de bal door. Kropek rent richting de bal. Kropek draait met de bal, schiet en ... Krucki bokst de bal weg.

31e minuut.
Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Gettka speelt de bal door. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klonowo09 - Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 0:1

38e minuut.
Bojas geeft een lange en hoge pass. Malczuk kopt de bal weg. Daar is Mrównica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzwonek is nu in balbezit. Dzwonek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Walewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sfora de bal. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Krucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gwardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś rent richting de bal. Gettka begaat een overtreding. Gettka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klonowo09 59%, Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 41%.
klonowo09 - Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 0:1

61e minuut.
Walewski probeert naar een medespeler te passen. Kropek rent richting de bal. Kropek passt de bal met de wreef. Hedrén rent richting de bal. Hedrén draait met de bal, schiet en ... Krucki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
klonowo09 - Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 0:2

74e minuut.
Sfora is nu in balbezit. Sfora geeft een lange en hoge pass. Muchowski rent richting de bal. Muchowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz geeft een lange en hoge pass. Bojas kopt de bal weg. Muchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klonowo09 - Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 1:2

88e minuut.
Dziełakowski met een sublieme pass. Hedrén rent richting de bal. Dyrcz probeert naar een medespeler te passen. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski geeft de bal voor. Krucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klonowo09 50%, Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 50%.
klonowo09 - Nowohucka Drużyna Dobrych Chło 1:2