Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasztany Team Fenerbahce Plac Turka
:) Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 23.2
adequate Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Zaręba met een sublieme pass. Klungelig pakt Lvgkoyam de bal. Lvgkoyam geeft een hoge lob. Tammsalu is nu in balbezit. Tammsalu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Čarapić verovert de bal door een tackle van achteren. Čarapić probeert naar een medespeler te passen. Mantica bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lvgkoyam kopt de bal weg. Łapiński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tammsalu. Tammsalu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mantica onderschept slim de pass. Mantica probeert naar een medespeler te passen. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mantica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantica passt de bal in één keer door. Lvgkoyam met een sublieme pass. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek schiet op doel. Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tokarski probeert naar een medespeler te passen. Czwartek heeft problemen om de bal te vangen. Tokarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czwartek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lvgkoyam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 1:0

30e minuut.
Tokarski rent richting de bal. Tammsalu onderschept slim de pass. Tammsalu speelt de bal door. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 2:0

35e minuut.
Gubiec onderschept slim de pass. Gubiec passt de bal in één keer door. Čarapić speelt de bal door. Tammsalu rent richting de bal. Tammsalu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szatkowski met een sublieme pass. Lvgkoyam kopt de bal weg. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Szatkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 3:0

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szatkowski met een harde bal richting middenveld. Mantica kopt de bal weg. Czwartek heeft problemen om de bal te vangen. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Vilhena passt de bal in één keer door. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 4:0

45e minuut.
Doeltrap. Gołosz komt het veld opgelopen. Kaleel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztany Team 19%, Fenerbahce Plac Turka 81%.
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 4:0

66e minuut.
Gołosz geeft een lange en hoge pass. Gubiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brandt de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 5:0

67e minuut.
Tokarski rent richting de bal. Tokarski passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz probeert de bal met de borst te controleren. Czwartek rent richting de bal. Czwartek schiet op doel. Szatkowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski begaat een overtreding. Uszalewski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Doeltrap. Gubiec trapt de bal weg. Lvgkoyam kopt de bal weg. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 6:0

90e minuut.
Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak passt de bal met de wreef. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztany Team 18%, Fenerbahce Plac Turka 82%.
FC Kasztany Team - Fenerbahce Plac Turka 6:0