Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COS Alanya MKS Siemianowice Śląskie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Gołaś geeft een hoge lob. Zawidzki rent richting de bal. Zawidzki met een sublieme pass. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COS Alanya - MKS Siemianowice Śląskie 0:1

26e minuut.
Woronicz probeert naar een medespeler te passen. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski passt de bal in één keer door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel. Kasprzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski is nu in balbezit. Murawski passt de bal in één keer door. Sałapa rent richting de bal. Sałapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COS Alanya 44%, MKS Siemianowice Śląskie 56%.
COS Alanya - MKS Siemianowice Śląskie 0:1

54e minuut.
Pacholczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawidzki heeft problemen om de bal te vangen. Zawidzki geeft een lange en hoge pass. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gołaś is nu in balbezit. Zdrojewski onderschept slim de pass. Zdrojewski passt de bal in één keer door. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brygoła kopt de bal weg. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski geeft de bal voor. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gołaś rent richting de bal. Buczkowski rent richting de bal. Zdrojewski speelt de bal door. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Kasprzycki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fakadej de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murawski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zdrojewski geeft de bal voor. Żyłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłka speelt de bal door. Daar is Miszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bałtroczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bałtroczyk met een sublieme pass. Kozik rent richting de bal. Zdrojewski onderschept slim de pass. Zdrojewski schiet op doel. Kasprzycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COS Alanya 66%, MKS Siemianowice Śląskie 34%.
COS Alanya - MKS Siemianowice Śląskie 0:1