Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasztany Team COS Alanya
:) Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel draait met de bal, schiet en ... Kozik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mantica rent richting de bal. Mantica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Rudnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lvgkoyam geeft een hoge lob. Mantica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantica geeft een lange en hoge pass. Kaleel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kasprzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kozik geeft een hoge lob. Zenker kopt de bal weg. Mantica geeft een lange en hoge pass. Kaleel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - COS Alanya 1:0

9e minuut.
Kiszka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gołaś komt het veld opgelopen.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kasprzycki trapt de bal weg. Mantica kopt de bal weg. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bałtroczyk heeft problemen om de bal te vangen. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena passt de bal zonder na te denken. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grünewald met de inworp. Mantica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantica geeft een lange en hoge pass. Kaleel springt en kopt de bal. Kasprzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lvgkoyam kopt de bal weg. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Čarapić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vilhena de bal. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. Kasprzycki bokst de bal weg. Mantica is nu in balbezit. Kasprzycki probeert naar een medespeler te passen. Mantica kopt de bal weg. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gołosz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztany Team 18%, COS Alanya 82%.
FC Kasztany Team - COS Alanya 1:0

51e minuut.
Daar is Grünewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grünewald zijn tegenspeler op de grond. Grünewald is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena passt de bal in één keer door. Tammsalu rent richting de bal. Tammsalu draait met de bal, schiet en ... Kasprzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - COS Alanya 2:0

60e minuut.
Tammsalu passt de bal met de wreef. Vilhena rent richting de bal. Vilhena met een sublieme pass. Kaleel rent richting de bal. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. Kasprzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - COS Alanya 3:0

62e minuut.
Kaleel rent richting de bal. Kaleel geeft de bal voor. Bałtroczyk kopt de bal weg. Gołosz rent richting de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel geeft de bal voor. Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammsalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - COS Alanya 4:0

72e minuut.
Gołosz kopt de bal weg. Tammsalu rent richting de bal. Tammsalu speelt de bal door. Vilhena rent richting de bal. Vilhena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rudnicki passt de bal zonder na te denken. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz met een sublieme pass. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel schiet op doel. Kasprzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Rudnicki onderschept slim de pass. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Tammsalu heeft problemen om de bal te vangen. Tammsalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - COS Alanya 5:0

82e minuut.
Ciemny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čarapić speelt de bal door. Tammsalu probeert naar een medespeler te passen. Kaleel rent richting de bal. Kaleel draait met de bal, schiet en ... Kasprzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztany Team - COS Alanya 6:0

83e minuut.
Maślona rent richting de bal. Tammsalu onderschept slim de pass. Tammsalu met een sublieme pass. Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gołosz controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołaś. Gołosz raakt geblesseerd tijdens het duel. Macario zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tammsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gołosz kopt de bal weg. Gołaś kan de bal niet met de borst controleren. Gołaś geeft de bal voor. Tammsalu is nu in balbezit. Tammsalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztany Team 15%, COS Alanya 85%.
FC Kasztany Team - COS Alanya 6:0