Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DeJaVu KS Wataha Toruń
Normal Tactiek 1
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 32
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Alayes is nu in balbezit. Alayes passt de bal zonder na te denken. Dor heeft problemen om de bal te vangen. Dor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DeJaVu - KS Wataha Toruń 0:1

10e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Sobieszewski speelt de bal door. Famulski rent richting de bal. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DeJaVu - KS Wataha Toruń 1:1

11e minuut.
Daar is Alayes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojski onderschept slim de pass. Brama onderschept slim de pass. Alayes rent richting de bal. Alayes geeft de bal voor. Przybyś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Rausmark verovert de bal door een tackle van achteren. Starogardzki rent richting de bal. Rausmark onderschept slim de pass. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Walendziuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gwozda komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Degiovanni geeft een hoge lob. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft een lange en hoge pass. Dor rent richting de bal. Dor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu met een sublieme pass. Sobieszewski is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas schiet op doel. Przybyś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alayes zal de hoekschop nemen. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dor rent richting de bal. Dor haalt uit met een fantastische trap. Przybyś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DeJaVu - KS Wataha Toruń 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DeJaVu 54%, KS Wataha Toruń 46%.
FC DeJaVu - KS Wataha Toruń 1:2

57e minuut.
Wojski probeert naar een medespeler te passen. Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik met een sublieme pass. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Starogardzki is nu in balbezit. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft een hoge lob. Dor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Grzesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dor onderschept slim de pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Przybyś probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Grzesiak trapt de bal weg. Brama kopt de bal weg. Starogardzki probeert de bal aan de voet te houden. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DeJaVu 66%, KS Wataha Toruń 34%.
FC DeJaVu - KS Wataha Toruń 1:2