Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bieszczadzkie Wilki RKS ChuWDu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Wach probeert naar een medespeler te passen. Karłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karłowicz probeert naar een medespeler te passen. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Wampir de bal. Wampir passt de bal in één keer door. Wieczyński is nu in balbezit. Wach rent richting de bal. Wach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Wilki - RKS ChuWDu 0:1

9e minuut.
Ćwikła met een sublieme pass. Daar is Lizak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizak speelt de bal door. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lizak rent richting de bal. Wach rent richting de bal. Lizak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lizak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Buchalski kopt de bal weg. Daar is Mroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłubis rent richting de bal. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Buchalski probeert naar een medespeler te passen. Wieczyński is nu in balbezit. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski is nu in balbezit. Buchalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kałuża is nu in balbezit. Kałuża met een sublieme pass. Pałasz rent richting de bal. Buchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bieszczadzkie Wilki - RKS ChuWDu 1:1

37e minuut.
Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir onderschept slim de pass. Wampir geeft een lange en hoge pass. Karłowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Wilki - RKS ChuWDu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Wilki 40%, RKS ChuWDu 60%.
Bieszczadzkie Wilki - RKS ChuWDu 1:2

46e minuut.
Dłubis geeft een hoge lob. Inworp. Kałuża met een snelle inworp. Buchalski is nu in balbezit. Buchalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wampir speelt de bal door. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach passt de bal zonder na te denken. Grądcki heeft problemen om de bal te vangen. Grądcki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Dłubis kopt de bal weg. Żurański rent richting de bal. Żurański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pałasz rent richting de bal. Pałasz geeft de bal voor. Lizak rent richting de bal. Wach onderschept slim de pass. Wach draait met de bal, schiet en ... Kruszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ćwikła onderschept slim de pass. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski met een sublieme pass. Mroziak rent richting de bal. Mroziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ćwikła rent richting de bal. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałasz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pałasz kan niet meer verder spelen. Kondrat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Wilki 35%, RKS ChuWDu 65%.
Bieszczadzkie Wilki - RKS ChuWDu 1:2