Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Moose Banda za 5 złote
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny is nu in balbezit. Lenk onderschept slim de pass. Lenk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hruszowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Bylok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Brygoła probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lenk de bal onder controle te krijgen. Gajek rent richting de bal. Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Skuteczny trapt de bal weg. Gruszczak kopt de bal weg. Cichosz rent richting de bal. Cichosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Moose - Banda za 5 złote 0:1

11e minuut.
Hruszowiec probeert naar een medespeler te passen. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaźnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk onderschept slim de pass. Lenk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zalewski rent richting de bal. Zalewski schiet op doel. Klungelig pakt Hruszowiec de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silesia Moose - Banda za 5 złote 1:1

34e minuut.
Cichosz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziel komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Czeszek is nu in balbezit. Czeszek probeert naar een medespeler te passen. Jaźnicki is nu in balbezit. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk passt de bal met de wreef. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel. Bylok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Moose - Banda za 5 złote 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Moose 43%, Banda za 5 złote 57%.
Silesia Moose - Banda za 5 złote 2:1

65e minuut.
Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek maakt een afschuwelijke overtreding. Czeszek krijgt een gele kaart. Gruszczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Hruszowiec wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek speelt de bal door. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Moose 47%, Banda za 5 złote 53%.
Silesia Moose - Banda za 5 złote 2:1