Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jose Trans Team Widzew Łódź 1
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kasprowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łacina met een snelle inworp. Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Filipczak met een sublieme pass. Kasprzycki is nu in balbezit. Kasprzycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap. Kura kopt de bal weg. Gollob bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krupski speelt de bal door. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Polkowski is nu in balbezit. Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzycki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Krupski rent richting de bal. Krupski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polkowski met een snelle inworp. Kasprzycki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek geeft een hoge lob. Janczewski kopt de bal weg. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jose Trans Team - Widzew Łódź 1 0:1

41e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak speelt de bal door. Kasprowicz is nu in balbezit. Grenda onderschept slim de pass. Grenda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose Trans Team 57%, Widzew Łódź 1 43%.
Jose Trans Team - Widzew Łódź 1 0:1

48e minuut.
Mańk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łacina met een snelle inworp. Kasprzycki is nu in balbezit. Kasprzycki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jose Trans Team 62%, Widzew Łódź 1 38%.
Jose Trans Team - Widzew Łódź 1 0:1