Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BVB Dortmund 09 KS Pogon
Normal Tactiek oko
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chajdas speelt de bal door. Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski rent richting de bal. Szymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szymanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wojda is nu in balbezit. Darnowski onderschept slim de pass. Darnowski passt de bal in één keer door. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 09 - KS Pogon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB Dortmund 09 59%, KS Pogon 41%.
BVB Dortmund 09 - KS Pogon 1:0

48e minuut.
Wojda speelt de bal door. Topolewski rent richting de bal. Szymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szymanowski schiet op doel. Wahadło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BVB Dortmund 09 - KS Pogon 1:1

55e minuut.
Darnowski geeft een hoge lob. Kryger rent richting de bal. Kryger speelt de bal door. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Falkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podmagorski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Skonieczka rent richting de bal. Skonieczka passt de bal zonder na te denken. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymanowski is nu in balbezit. Szymanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wahadło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 09 - KS Pogon 1:2

87e minuut.
Kaczmarski met een sublieme pass. Szymanowski rent richting de bal. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Szymanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szymanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 09 - KS Pogon 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB Dortmund 09 45%, KS Pogon 55%.
BVB Dortmund 09 - KS Pogon 1:3