Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fredericia KS Pogon
Normal Tactiek oko
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Semrau onderschept slim de pass. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioł speelt de bal door. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba haalt uit met een fantastische trap. Donner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredericia - KS Pogon 1:0

8e minuut.
Antas rent richting de bal. Skonieczka onderschept slim de pass. Skonieczka passt de bal zonder na te denken. Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanowski schiet op doel. Spychalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas probeert naar een medespeler te passen. Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanowski haalt uit met een fantastische trap. Rzepa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klepka geeft een lange en hoge pass. Wiatrowski speelt de bal door. Draba is nu in balbezit. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronowicki is nu in balbezit. Szymanowski rent richting de bal. Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klepka geeft de bal voor. Sołdecki probeert de bal aan de voet te houden. Draba rent richting de bal. Draba haalt uit met een fantastische trap. Donner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredericia - KS Pogon 2:0

44e minuut.
Semrau verovert de bal door een tackle van achteren. Semrau speelt de bal door. Skorupa probeert naar een medespeler te passen. Draba is nu in balbezit. Draba haalt uit met een fantastische trap. Donner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredericia 38%, KS Pogon 62%.
Fredericia - KS Pogon 2:0

46e minuut.
Pajęcki rent richting de bal. Skonieczka onderschept slim de pass. Skonieczka passt de bal met de wreef. Szymanowski rent richting de bal. Szymanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bronowicki rent richting de bal. Bronowicki met een sublieme pass. Sołdecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Draba is nu in balbezit. Draba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Panasewicz geeft een hoge lob. Wernecki kopt de bal weg. Szymanowski rent richting de bal. Szymanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredericia - KS Pogon 2:1

74e minuut.
Bronowicki speelt de bal door. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki passt de bal in één keer door. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredericia - KS Pogon 3:1

87e minuut.
Sołdecki is nu in balbezit. Pajęcki onderschept slim de pass. Pajęcki speelt de bal door. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba schiet op doel. Donner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredericia 46%, KS Pogon 54%.
Fredericia - KS Pogon 3:1