Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
©CoCo® Rekiny Rybnik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bandach rent richting de bal. Raszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Raszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pulower raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walasek komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bambrowski passt de bal met de wreef. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Raszkiewicz speelt de bal door. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Twaróg met de inworp. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal met de wreef. Pyrka rent richting de bal. Pyrka schiet op doel. Rochnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rępał probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek onderschept slim de pass. Łokietek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
©CoCo® - Rekiny Rybnik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ©CoCo® 52%, Rekiny Rybnik 48%.
©CoCo® - Rekiny Rybnik 0:1

51e minuut.
Gardas passt de bal zonder na te denken. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Łokietek maakt een afschuwelijke overtreding. Łokietek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rępał met een sublieme pass. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiodorkiewicz. Fiodorkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ©CoCo® 57%, Rekiny Rybnik 43%.
©CoCo® - Rekiny Rybnik 0:1