Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PIASECZNO PGD Bytom
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Klungelig pakt Kulek de bal. Kulek geeft een hoge lob. Majcherczyk probeert de bal aan de voet te houden. Jagodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodziński haalt uit met een fantastische trap. Adamiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIASECZNO - PGD Bytom 1:0

12e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski passt de bal zonder na te denken. Szkrabik is nu in balbezit. Szkrabik schiet op doel. Adamiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIASECZNO - PGD Bytom 2:0

23e minuut.
Owczarek probeert de bal met de borst te controleren. Bąk rent richting de bal. Owczarek begaat een overtreding. Owczarek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Marciszewski rent richting de bal. Omozik onderschept slim de pass. Omozik probeert naar een medespeler te passen. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ... Buszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bąk neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Olejniczak de bal onder controle te krijgen. Jałbrzyk is nu in balbezit. Jałbrzyk schiet op doel. Buszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kulek rent richting de bal. Olejniczak onderschept slim de pass. Olejniczak speelt de bal door. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ... Buszta bokst de bal weg.

33e minuut.
Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk speelt de bal door. Szkrabik rent richting de bal. Omozik verovert de bal door een tackle van achteren. Omozik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIASECZNO 48%, PGD Bytom 52%.
FC PIASECZNO - PGD Bytom 2:0

48e minuut.
Marciszewski met een sublieme pass. Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski geeft een lange en hoge pass. Owczarek rent richting de bal. Owczarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kośmicki is nu in balbezit. Marciszewski begaat een overtreding. Kośmicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kośmicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk geeft de bal voor. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIASECZNO 43%, PGD Bytom 57%.
FC PIASECZNO - PGD Bytom 2:0