Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glinki Bydgoszcz TRI Canyon United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Pyś passt de bal in één keer door. Orczyk is nu in balbezit. Orczyk speelt de bal door. Zdunek rent richting de bal. Zdunek draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Geremek is nu in balbezit. Trelecki rent richting de bal. Geremek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geremek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Poborny met een sublieme pass. Geremek is nu in balbezit. Trelecki rent richting de bal. Geremek verovert de bal door een tackle van achteren. Geremek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glinki Bydgoszcz 31%, TRI Canyon United 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glinki Bydgoszcz - TRI Canyon United 0:0

51e minuut.
Prałatowicz geeft de bal voor. Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Trelecki passt de bal zonder na te denken. Drozda is nu in balbezit. Drozda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zdunek met een sublieme pass. Pyś is nu in balbezit. Pyś met een sublieme pass. Orczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Doeltrap. Brzeziński trapt de bal weg van het doel. Kaszowski probeert naar een medespeler te passen. Geremek is nu in balbezit. Geremek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Sidorowski de bal onder controle te krijgen. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozda schiet op doel. Sidorowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pyś is nu in balbezit. Prałatowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyś raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzeziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Radziszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek schiet op doel. Kupczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glinki Bydgoszcz 46%, TRI Canyon United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glinki Bydgoszcz - TRI Canyon United 0:0