Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Analfarmers TRI Canyon United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Pezda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prałatowicz geeft een lange en hoge pass. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 0:1

21e minuut.
Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny probeert naar een medespeler te passen. Drozda is nu in balbezit. Geremek is nu in balbezit. Geremek haalt uit met een fantastische trap. Salach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Cetnar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 0:2

23e minuut.
Lulek met een sublieme pass. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożek geeft een lange en hoge pass. Załoga is nu in balbezit. Załoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 1:2

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prałatowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Posłuszny de bal. Poborny rent richting de bal. Poborny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 1:3

41e minuut.
Poborny is nu in balbezit. Poborny geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski geeft de bal voor. Geremek is nu in balbezit. Geremek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 1:4

44e minuut.
Rabijewski is nu in balbezit. Wołodyjowski rent richting de bal. Met opzet legt Rabijewski zijn tegenspeler op de grond. Rabijewski krijgt een gele kaart. Wołodyjowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wołodyjowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cetnar de bal. Geremek rent richting de bal. Geremek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analfarmers 56%, TRI Canyon United 44%.
Analfarmers - TRI Canyon United 1:5

48e minuut.
Posłuszny verovert de bal door een tackle van achteren. Posłuszny geeft de bal voor. Wołodyjowski kopt de bal weg. Geremek rent richting de bal. Geremek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 1:6

55e minuut.
Morka passt de bal met de wreef. Daar is Rabijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieszyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rabijewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabijewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Analfarmers - TRI Canyon United 2:6

56e minuut.
Cieszyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morka met de inworp. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Analfarmers 53%, TRI Canyon United 47%.
Analfarmers - TRI Canyon United 2:6