Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER MAZOVIA KS Lisia Góra
tren MID Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 35.3
average Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Zachwieja heeft problemen om de bal te vangen. Popieliński rent richting de bal. Popieliński geeft de bal voor. Vele kopt de bal weg. Mindikowski speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Catalan onderschept slim de pass. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz probeert naar een medespeler te passen. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:1

8e minuut.
Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski passt de bal in één keer door. Okołowicz geeft een hoge lob. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:2

12e minuut.
Catalan geeft de bal voor. Adıtemiz is nu in balbezit. Deyna is nu in balbezit. Adıtemiz onderschept slim de pass. Adıtemiz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Deyna is nu in balbezit. Deyna passt de bal zonder na te denken. Boruta probeert de bal aan de voet te houden. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Smalling probeert naar een medespeler te passen. Deyna rent richting de bal. Deyna speelt de bal door. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smalling speelt de bal door. Fratangeli kopt de bal weg. Pedretti rent richting de bal. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz speelt de bal door. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski schiet op doel. Smalling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:3

19e minuut.
Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski passt de bal zonder na te denken. Mendil met een sublieme pass. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Smalling probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Fratangeli speelt de bal door. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Mendil speelt de bal door. Pedretti speelt de bal door. Daar is Mindikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mindikowski schiet op doel. Smalling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Smalling speelt de bal door. Daar is Adıtemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyna met een sublieme pass. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:4

29e minuut.
Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli speelt de bal door. Adıtemiz rent richting de bal. Adıtemiz schiet op doel. Smalling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:5

31e minuut.
Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz speelt de bal door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:6

33e minuut.
Bąchorek passt de bal zonder na te denken. Pawianowski probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mindikowski probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bąchorek is nu in balbezit. Vele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bąchorek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bąchorek met een snel genomen vrije trap. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Smalling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz speelt de bal door. Vele heeft problemen om de bal te vangen. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski draait met de bal, schiet en ... Smalling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vele met de inworp. Mindikowski probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:7

44e minuut.
Deyna met een sublieme pass. Mindikowski heeft problemen om de bal te vangen. Mindikowski draait met de bal, schiet en ... Smalling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Smalling bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER MAZOVIA 75%, KS Lisia Góra 25%.
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:7

46e minuut.
Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Deyna is nu in balbezit. Pedretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedretti krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Vele is nu in balbezit. Vele met een sublieme pass. Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Smalling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:8

48e minuut.
Zachwieja geeft een lange en hoge pass. Guigou rent richting de bal. Guigou geeft een lange en hoge pass. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fratangeli speelt de bal door. Mindikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:9

50e minuut.
Klungelig pakt Deyna de bal. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil probeert naar een medespeler te passen. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski draait met de bal, schiet en ... Smalling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Mindikowski rent richting de bal. Smalling speelt de bal door. Klungelig pakt Mendil de bal. Deyna verovert de bal door een tackle van achteren. Deyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Petit niet meer kan verder spelen. Elgarresta komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vele zal de hoekschop nemen. Daar is Adıtemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıtemiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Smalling met een harde bal richting middenveld. Daar is Mendil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendil met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:10

64e minuut.
Bąchorek is nu in balbezit. Bąchorek geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Okołowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vele geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Popieliński rent richting de bal. Popieliński geeft een hoge lob. Daar is Mendil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyna rent richting de bal. Deyna schiet op doel. Elgarresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Catalan rent richting de bal. Catalan speelt de bal door. Adıtemiz probeert naar een medespeler te passen. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Smalling met een sublieme pass. Daar is Fratangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyna rent richting de bal. Deyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Vele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vele passt de bal in één keer door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Smalling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:11

82e minuut.
Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pedretti de bal. Pedretti schiet op doel. Smalling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:12

84e minuut.
Mendil rent richting de bal. Mendil passt de bal in één keer door. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:13

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vele met de inworp. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski geeft de bal voor. Smalling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:14

89e minuut.
Klungelig pakt Okołowicz de bal. Okołowicz met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Smalling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER MAZOVIA 75%, KS Lisia Góra 25%.
INTER MAZOVIA - KS Lisia Góra 0:15