Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Lisia Góra real barelona
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Modliński geeft een lange en hoge pass. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli met een sublieme pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Waz bokst de bal weg. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. Waz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft een lange en hoge pass. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Piesiak kopt de bal weg. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli speelt de bal door. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli met een sublieme pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel. Waz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Waz met een harde bal richting middenveld. Okołowicz kopt de bal weg. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Waz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lisia Góra - real barelona 1:0

44e minuut.
Baturo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okołowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lisia Góra 29%, real barelona 71%.
KS Lisia Góra - real barelona 1:0

48e minuut.
Fratangeli heeft problemen om de bal te vangen. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli geeft een hoge lob. Okołowicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. Waz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lisia Góra - real barelona 2:0

52e minuut.
Waz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Okołowicz heeft problemen om de bal te vangen. Okołowicz geeft de bal voor. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lisia Góra - real barelona 3:0

63e minuut.
Jaroszewski heeft problemen om de bal te vangen. Catalan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroszewski. Jaroszewski krijgt een gele kaart. Catalan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mindikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fratangeli kopt de bal weg. Vele rent richting de bal. Vele passt de bal in één keer door. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adıtemiz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lisia Góra - real barelona 4:0

79e minuut.
Muntenuş geeft de bal voor. Baturo rent richting de bal. Pedretti begaat een overtreding. Baturo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baturo kan niet meer verder spelen. Piniacki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vele speelt de bal door. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıtemiz rent richting de bal. Adıtemiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lisia Góra - real barelona 5:0

90e minuut.
Modliński geeft een hoge lob. Fratangeli geeft de bal voor. Pedretti kopt de bal weg. Mindikowski controleert de bal met de borst. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Waz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lisia Góra 19%, real barelona 81%.
KS Lisia Góra - real barelona 5:0