Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Seksiaki Poznańskie Pyry
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Tytoń heeft problemen om de bal te vangen. Samulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulewski probeert naar een medespeler te passen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Seksiaki - Poznańskie Pyry 0:1

20e minuut.
Zieńczuk met een sublieme pass. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sęk. Mićko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polewczyk met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Franus geeft een lange en hoge pass. Samulewski heeft problemen om de bal te vangen. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski draait met de bal, schiet en ... Matlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Seksiaki - Poznańskie Pyry 0:2

30e minuut.
Mosór is nu in balbezit. Grzybek onderschept slim de pass. Barcikowski rent richting de bal. Farmer onderschept slim de pass. Farmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybek met een sublieme pass. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Franus geeft de bal voor. Augustyniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Seksiaki 64%, Poznańskie Pyry 36%.
LKS Seksiaki - Poznańskie Pyry 0:2

80e minuut.
Sęk rent richting de bal. Sęk passt de bal zonder na te denken. Maciągowski is nu in balbezit. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Seksiaki - Poznańskie Pyry 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Seksiaki 45%, Poznańskie Pyry 55%.
LKS Seksiaki - Poznańskie Pyry 0:3