Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skippi Dream Team KS Górniik Knurów
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kałużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużyński passt de bal met de wreef. Niedorobek speelt de bal door. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kałużyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwech met een snelle inworp. Kuśnierz rent richting de bal. Kuśnierz haalt uit met een fantastische trap. Przerywacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Skippi Dream Team - KS Górniik Knurów 0:1

9e minuut.
Gałuszka geeft een hoge lob. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk speelt de bal door. Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśnierz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Przerywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka speelt de bal door. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek schiet op doel. Daar is Grzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Trembacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembacz speelt de bal door. Klungelig pakt Filipek de bal. Rosiek is nu in balbezit. Rosiek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Inworp. Bartołowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trembacz is nu in balbezit. Trembacz geeft een lange en hoge pass. Soroka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Suszczyk met de inworp. Szwech geeft een lange en hoge pass. Wypyszczak is nu in balbezit. Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Niedźwiedź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skippi Dream Team - KS Górniik Knurów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skippi Dream Team 52%, KS Górniik Knurów 48%.
Skippi Dream Team - KS Górniik Knurów 0:2

51e minuut.
Soroka geeft een lange en hoge pass. Niedorobek kopt de bal weg. Klungelig pakt Munko de bal. Kuśnierz rent richting de bal. Kuśnierz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pietrek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skippi Dream Team - KS Górniik Knurów 0:3

60e minuut.
Soroka geeft de bal voor. Stawski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosiek de bal. Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gałuszka met een snelle inworp. Wypyszczak rent richting de bal. Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skippi Dream Team - KS Górniik Knurów 0:4

77e minuut.
Kałużyński passt de bal zonder na te denken. Pietrek rent richting de bal. Wypyszczak is nu in balbezit. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bartołowicz met een sublieme pass. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata speelt de bal door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skippi Dream Team 50%, KS Górniik Knurów 50%.
Skippi Dream Team - KS Górniik Knurów 0:4