Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:12
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0157
  • Stadion: Warmia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3403
FC Łęczyca StoProcent
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 14
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Stasiuk onderschept slim de pass. Zega bereikt de bal nog maar net als eerste. Zega passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szamszon de bal. Szamszon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pietroń met een sublieme pass. Kopciak kopt de bal weg. Marecki is nu in balbezit. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Dawidowski de bal. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wrocki kopt de bal weg. Murdza speelt de bal door. Pitry probeert de bal aan de voet te houden. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pitry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gładysiak met een snelle inworp. Kozera is nu in balbezit. Kozera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kozera verovert de bal door een tackle van achteren. Kozera geeft de bal voor. Pitry heeft problemen om de bal te vangen. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gładysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łęczyca 44%, StoProcent 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Łęczyca - StoProcent 0:0

50e minuut.
Daar is Jaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łęczyca - StoProcent 1:0

61e minuut.
Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok verovert de bal door een tackle van achteren. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wrocki speelt de bal door. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk geeft een hoge lob. Daar is Marecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pietroń niet meer kan verder spelen. Przewoźnik komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kozera kopt de bal weg. Inworp. Śpiewok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz geeft een hoge lob. Przewoźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Murdza met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guga. Szczodrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozera wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kozera rent richting de bal. Kozera probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Guga probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łęczyca 36%, StoProcent 64%.
FC Łęczyca - StoProcent 1:0