Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Futbolu KiełbaskizGrilla
4-1-3-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Beczek met een sublieme pass. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Risse. Risse krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Brandt is nu in balbezit. Szczypiński onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacNeish. MacNeish krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Beczek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menyhárt de bal. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuzynków neemt de hoekschop. Brandt kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Futbolu 46%, KiełbaskizGrilla 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Janusze Futbolu - KiełbaskizGrilla 0:0

50e minuut.
Huân bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przesór de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Risse neemt de hoekschop. Silnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Osowski rent richting de bal. Osowski geeft een hoge lob. Rosik kopt de bal weg. Klungelig pakt Beczek de bal. Beczek haalt uit met een fantastische trap. Bacco bokst de bal weg.

72e minuut.
Menyhárt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Wessel rent richting de bal. Talpăiute rent richting de bal. Wessel is nu in balbezit. Wessel draait met de bal, schiet en ... Silnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Futbolu - KiełbaskizGrilla 1:0

85e minuut.
Turbuţan geeft de bal voor. Wessel heeft problemen om de bal te vangen. Wessel geeft een hoge lob. Huân bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Futbolu - KiełbaskizGrilla 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Futbolu 48%, KiełbaskizGrilla 52%.
Janusze Futbolu - KiełbaskizGrilla 2:0