Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budowlani Częstochowa KiełbaskizGrilla
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mientus is nu in balbezit. Mientus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Olchawa de bal onder controle te krijgen. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budowlani Częstochowa - KiełbaskizGrilla 1:0

3e minuut.
Mientus bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka is nu in balbezit. Witka geeft een hoge lob. Szczypiński is nu in balbezit. Szczypiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Beczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szczypiński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warowy. Warowy krijgt een gele kaart. Szczypiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beczek wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Budowlani Częstochowa - KiełbaskizGrilla 1:1

20e minuut.
Beczek onderschept slim de pass. Beczek speelt de bal door. Witka met een sublieme pass. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budowlani Częstochowa - KiełbaskizGrilla 1:2

28e minuut.
Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka geeft een hoge lob. Iwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żuralski rent richting de bal. Żuralski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wałęsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rosik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budowlani Częstochowa 52%, KiełbaskizGrilla 48%.
Budowlani Częstochowa - KiełbaskizGrilla 1:2

56e minuut.
Krajanowski onderschept slim de pass. Żuralski rent richting de bal. Żuralski probeert naar een medespeler te passen. Iwan is nu in balbezit. Iwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Silnicki trapt de bal weg van het doel. Żelechowski kopt de bal weg. Mientus rent richting de bal. Mientus geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Miszczyk met een snelle inworp. Warowy rent richting de bal. Warowy speelt de bal door. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Olchawa trapt de bal weg. Beczek probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Warowy zijn tegenspeler op de grond. Warowy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Warowy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budowlani Częstochowa 40%, KiełbaskizGrilla 60%.
Budowlani Częstochowa - KiełbaskizGrilla 1:2