Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orca1991 Tori Rossi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Deptuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek onderschept slim de pass. Dobek passt de bal in één keer door. Turmiński is nu in balbezit. Turmiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orca1991 - Tori Rossi 0:1

11e minuut.
Frydrych rent richting de bal. Frydrych geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewator met de inworp. Hampel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zaroda speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pac met de inworp. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel schiet op doel. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Deptuła geeft een hoge lob. Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Retelewski. Czapnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Czapnik kan niet meer verder spelen. Piłat komt het veld opgelopen. Różański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaskółka met een sublieme pass. Pac speelt de bal door. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski haalt uit met een fantastische trap. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orca1991 35%, Tori Rossi 65%.
Orca1991 - Tori Rossi 0:1

53e minuut.
Lewator rent richting de bal. Lewator geeft een hoge lob. Pac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dobek probeert de bal met de borst te controleren. Jaskółka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach is nu in balbezit. Kobusinski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kobusinski krijgt een gele kaart. Bandach raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gardynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Dubilis de bal. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal zonder na te denken. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orca1991 44%, Tori Rossi 56%.
Orca1991 - Tori Rossi 0:1