Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doker Gdynia Polska 9
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Ejsmont is nu in balbezit. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Majkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 1:0

5e minuut.
Ochodek rent richting de bal. Ochodek probeert naar een medespeler te passen. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński schiet op doel. Probierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Ejsmont is nu in balbezit. Ejsmont passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Probierz bokst de bal weg.

10e minuut.
Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Acosta met een sublieme pass. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap. Probierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Kostka de bal. Bartoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łoza de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 3:0

14e minuut.
Probierz trapt de bal weg van het doel. Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont geeft de bal voor. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Seniw rent richting de bal. Ejsmont onderschept slim de pass. Ejsmont speelt de bal door. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kwidziński is nu in balbezit. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 4:0

23e minuut.
Kwidziński onderschept slim de pass. Majkowski rent richting de bal. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 5:0

27e minuut.
Ejsmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmont probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta schiet op doel. Probierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 6:0

31e minuut.
Bartoszewicz passt de bal met de wreef. Grzegórzecki rent richting de bal. Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bartoszewicz rent richting de bal. Ejsmont verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmont met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Probierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tucki rent richting de bal. Tucki met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... Probierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 7:0

38e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 8:0

44e minuut.
Klungelig pakt Mierzeja de bal. Mierzeja geeft de bal voor. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Probierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doker Gdynia 22%, Polska 9 78%.
Doker Gdynia - Polska 9 8:0

50e minuut.
Tucki rent richting de bal. Tucki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majkowski de bal. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 9:0

53e minuut.
Probierz trapt de bal weg. Ejsmont kopt de bal weg. Majkowski probeert de bal met de borst te controleren. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Probierz trapt de bal weg. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 10:0

62e minuut.
Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Seniw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 11:0

73e minuut.
Perlozo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pyrka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ejsmont is nu in balbezit. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński geeft de bal voor. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ejsmont rent richting de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński draait met de bal, schiet en ... Probierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doker Gdynia - Polska 9 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doker Gdynia 15%, Polska 9 85%.
Doker Gdynia - Polska 9 12:0