Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tori Rossi Rolex Team
Normal Tactiek El532
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Dorrestein speelt de bal door. Vignal is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czapnik ... Strafschop! Vignal raakt geblesseerd tijdens het duel. Vignal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vignal is nu in balbezit. Vignal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frydrych rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bandach rent richting de bal. Minea onderschept slim de pass. Minea passt de bal met de wreef. Sounas rent richting de bal. Sounas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Minea speelt de bal door. Dorrestein is nu in balbezit. Dorrestein passt de bal in één keer door. Daar is Vignal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Sounas met een snelle inworp. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek geeft een hoge lob. Vignal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tori Rossi - Rolex Team 0:1

14e minuut.
Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mruczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mruczek met een sublieme pass. Daar is Sounas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sounas draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Bandach rent richting de bal. Bandach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignal met de inworp. Dorrestein geeft een hoge lob. Paal!

19e minuut.
Dorrestein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minea rent richting de bal. Minea geeft een hoge lob. Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tori Rossi - Rolex Team 0:2

26e minuut.
Van Aerschot speelt de bal door. Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea geeft de bal voor. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mruczek kopt de bal weg. Vignal probeert de bal met de borst te controleren. Sounas rent richting de bal. Sounas schiet op doel. Zaroda bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal geeft een hoge lob. Sounas rent richting de bal. Sounas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dorrestein is nu in balbezit. Dorrestein passt de bal zonder na te denken. Sounas is nu in balbezit. Sounas haalt uit met een fantastische trap. Frydrych probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas passt de bal zonder na te denken. Różański rent richting de bal. Vignal is nu in balbezit. Vignal haalt uit met een fantastische trap. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vignal zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bandach de bal. Sounas is nu in balbezit. Sounas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Sounas verovert de bal door een tackle van achteren. Bandach onderschept slim de pass. Dubilis rent richting de bal. Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mruczek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tori Rossi 82%, Rolex Team 18%.
Tori Rossi - Rolex Team 0:2

46e minuut.
Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mruczek met een sublieme pass. Sounas is nu in balbezit. Sounas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tori Rossi - Rolex Team 0:3

48e minuut.
Minea onderschept slim de pass. Minea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czapnik de bal. Vignal onderschept slim de pass. Vignal draait met de bal, schiet en ... Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Dorrestein kopt de bal weg. Vignal heeft problemen om de bal te vangen. Vignal passt de bal zonder na te denken. Sounas rent richting de bal. Sounas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tori Rossi - Rolex Team 0:4

54e minuut.
Minea is nu in balbezit. Minea met een sublieme pass. Dubilis rent richting de bal. Sounas verovert de bal door een tackle van achteren. Sounas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bandach rent richting de bal. Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek onderschept slim de pass. Mruczek geeft een hoge lob. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dorrestein passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Napieralski de bal. Vignal is nu in balbezit. Sounas is nu in balbezit. Sounas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Świerblewski controleert de bal met de borst. Boada met een sublieme pass. Świerblewski heeft problemen om de bal te vangen. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sounas rent richting de bal. Frydrych is nu in balbezit. Vignal is nu in balbezit. Vignal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czapnik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Minea probeert de bal aan de voet te houden. Dorrestein is nu in balbezit. Dorrestein passt de bal zonder na te denken. Vignal is nu in balbezit. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tubarão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hełminiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tori Rossi 87%, Rolex Team 13%.
Tori Rossi - Rolex Team 0:4