Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS TelBud Pruszków Immortal23
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Trębicki geeft de bal voor. Seremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Seremet speelt de bal door. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft een lange en hoge pass. Daar is Smuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonina is nu in balbezit. Słonina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TelBud Pruszków - Immortal23 1:0

21e minuut.
Frączek met een sublieme pass. Szyc is nu in balbezit. Szyc passt de bal zonder na te denken. Słonina is nu in balbezit. Słonina schiet op doel. Wałdoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Seremet passt de bal zonder na te denken. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małyszek krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gorząd passt de bal met de wreef. Szyc is nu in balbezit. Szyc passt de bal met de wreef. Słonina is nu in balbezit. Słonina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TelBud Pruszków - Immortal23 2:0

44e minuut.
Szabat rent richting de bal. Woroniecki is nu in balbezit. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel. Kądzior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TelBud Pruszków - Immortal23 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS TelBud Pruszków 38%, Immortal23 62%.
KS TelBud Pruszków - Immortal23 2:1

48e minuut.
Wałdoch met een harde bal richting middenveld. Sądowicz rent richting de bal. Seremet begaat een overtreding. Seremet krijgt een gele kaart. Sądowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sądowicz kan niet meer verder spelen. Kostrubski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Seremet met een snelle inworp. Szabat is nu in balbezit. Frączek probeert naar een medespeler te passen. Wcisło rent richting de bal. Wcisło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS TelBud Pruszków - Immortal23 2:2

81e minuut.
Pleśnar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączek met de inworp. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Wałdoch probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kostrubski geeft een hoge lob. Szyc kopt de bal weg. Smuda heeft problemen om de bal te vangen. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS TelBud Pruszków 37%, Immortal23 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS TelBud Pruszków - Immortal23 2:2