Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immortal23 Warta Konin CF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Dyoniziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Woroniecki onderschept slim de pass. Woroniecki draait met de bal, schiet en ... Koźbiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

33e minuut.
Wars met een harde bal richting middenveld. Materzok kopt de bal weg. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Wałdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Immortal23 - Warta Konin CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal23 58%, Warta Konin CF 42%.
Immortal23 - Warta Konin CF 0:1

48e minuut.
Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszek speelt de bal door. Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki haalt uit met een fantastische trap. Koźbiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nieszczęsny rent richting de bal. Wcisło is nu in balbezit. Nieszczęsny verovert de bal door een tackle van achteren. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rochacki passt de bal met de wreef. Bowsza is nu in balbezit. Szabat onderschept slim de pass. Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortal23 43%, Warta Konin CF 57%.
Immortal23 - Warta Konin CF 0:1