Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF S-B KS Proszowianka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek is nu in balbezit. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF S-B - KS Proszowianka 1:0

16e minuut.
Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak passt de bal in één keer door. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... Chabiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś is nu in balbezit. Pruś draait met de bal, schiet en ... Paal! Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Pruś is nu in balbezit. Pruś haalt uit met een fantastische trap. Chabiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk geeft een hoge lob. Damnik controleert de bal met de borst. Foks is nu in balbezit. Foks haalt uit met een fantastische trap. Goluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tabijna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabijna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Foks is nu in balbezit. Foks met een sublieme pass. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek schiet op doel. Chabiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chabiera probeert naar een medespeler te passen. Filarski kopt de bal weg. Szczupak rent richting de bal. Tabijna is nu in balbezit. Tabijna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF S-B 48%, KS Proszowianka 52%.
CF S-B - KS Proszowianka 1:0

52e minuut.
Fodrowski kopt de bal weg. Filarski is nu in balbezit. Filarski met een sublieme pass. Tabijna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabijna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF S-B 62%, KS Proszowianka 38%.
CF S-B - KS Proszowianka 1:0