Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ochotaa OKSZA Łobodno
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Ślęzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak passt de bal met de wreef. Parandyk is nu in balbezit. Wysiecki onderschept slim de pass. Wysiecki schiet op doel. Kuchta bokst de bal weg.

35e minuut.
Janiszewski met de inworp. Giemsa geeft de bal voor. Wysiecki is nu in balbezit. Wysiecki draait met de bal, schiet en ... Ryszawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ochotaa 51%, OKSZA Łobodno 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ochotaa - OKSZA Łobodno 0:0

52e minuut.
Polski probeert naar een medespeler te passen. Jarmoluk heeft problemen om de bal te vangen. Domachowski is nu in balbezit. Podbipięta rent richting de bal. Podbipięta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Jarmoluk met de inworp. Szawica speelt de bal door. Wysiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ochotaa - OKSZA Łobodno 0:1

76e minuut.
Parandyk met een sublieme pass. Bućko rent richting de bal. Janiszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janiszewski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kuchta speelt de bal door. Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szawica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ochotaa 32%, OKSZA Łobodno 68%.
Fc Ochotaa - OKSZA Łobodno 0:1