Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ochotaa Celtic 2PL
Normal Tactiek 4dau
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 33.2
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Kuchta met een harde bal richting middenveld. Kusak kopt de bal weg. Cantieni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podbipięta is nu in balbezit. Podbipięta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cantieni rent richting de bal. Wojtowicz rent richting de bal. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz onderschept slim de pass. Wojtowicz geeft de bal voor. Kuchta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ulkowski passt de bal in één keer door. Jojko rent richting de bal. Jojko passt de bal in één keer door. Mall rent richting de bal. Mall haalt uit met een fantastische trap. Kuchta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rygiel is nu in balbezit. Rygiel geeft een lange en hoge pass. Ryszawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski onderschept slim de pass. Piłkarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Parandyk de bal. Mall verovert de bal door een tackle van achteren. Mall met een sublieme pass. Piłkarski is nu in balbezit. Piłkarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jojko rent richting de bal. Wojtowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtowicz met een sublieme pass. Mall is nu in balbezit. Mall draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Frejka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejka geeft een lange en hoge pass. Parandyk controleert de bal met de borst. Mall rent richting de bal. Mall geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ochotaa 82%, Celtic 2PL 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ochotaa - Celtic 2PL 0:0

48e minuut.
Carioni rent richting de bal. Carioni speelt de bal door. Frejka speelt de bal door. Mall rent richting de bal. Mall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Polski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biesiekierski is nu in balbezit. Cantieni onderschept slim de pass. Cantieni geeft de bal voor. Piłkarski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Piłkarski rent richting de bal. Piłkarski draait met de bal, schiet en ... Ryszawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz geeft een hoge lob. Daar is Mall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ochotaa - Celtic 2PL 0:1

76e minuut.
Cantieni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtowicz rent richting de bal. Wojtowicz passt de bal in één keer door. Mall heeft problemen om de bal te vangen. Mall schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ochotaa 78%, Celtic 2PL 22%.
Fc Ochotaa - Celtic 2PL 0:1