Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Napoli TKS Tomasovia
Normal Tactiek N++
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen average


2e minuut.
Freyrsson probeert naar een medespeler te passen. Helenek is nu in balbezit. Helenek speelt de bal door. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Goławski speelt de bal door. Gheţea kopt de bal weg. Rychlik kan de bal niet met de borst controleren. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko rent richting de bal. Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea geeft de bal voor. Pohlman krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arvanitakis passt de bal met de wreef. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar geeft een lange en hoge pass. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Malinovský is nu in balbezit. Rychlik verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlik probeert naar een medespeler te passen. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:1

33e minuut.
Arvanitakis probeert naar een medespeler te passen. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft de bal voor. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman schiet op doel. Goławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Helenek onderschept slim de pass. Gheţea rent richting de bal. Gheţea met een sublieme pass. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Goławski bokst de bal weg. Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gheţea zal de hoekschop nemen. Goławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pohlman springt en kopt de bal. Goławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:2

39e minuut.
Gheţea met een sublieme pass. Arvanitakis is nu in balbezit. Arvanitakis probeert naar een medespeler te passen. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Samson kopt de bal weg. Helenek rent richting de bal. Helenek passt de bal met de wreef. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskay speelt de bal door. Andruszko rent richting de bal. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar passt de bal met de wreef. Arvanitakis speelt de bal door. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Napoli 87%, TKS Tomasovia 13%.
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:2

56e minuut.
Arvanitakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Helenek de bal. Helenek passt de bal zonder na te denken. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap. Goławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:3

64e minuut.
Fabicki met een harde bal richting middenveld. Daar is Pohlman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Goławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bożej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moeller komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar met een sublieme pass. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft een hoge lob. Pohlman springt en kopt de bal. Goławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:4

84e minuut.
Andruszko rent richting de bal. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea met een sublieme pass. Pohlman rent richting de bal. Pohlman schiet op doel. Goławski bokst de bal weg.

85e minuut.
Malinovský speelt de bal door. Arvanitakis met een sublieme pass. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Koral probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gheţea met de inworp. Helenek rent richting de bal. Helenek geeft de bal voor. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Goławski bokst de bal weg.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karvar neemt de hoekschop. Malinovský kan de bal niet met de borst controleren. Helenek rent richting de bal. Helenek schiet op doel. Goławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dragon geeft een lange en hoge pass. Gheţea probeert de bal met de borst te controleren. Gheţea geeft de bal voor. Pohlman rent richting de bal. Pohlman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Napoli 78%, TKS Tomasovia 22%.
SSC Napoli - TKS Tomasovia 0:5