Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unflash Whatever Green
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Słoniak rent richting de bal. Trąbaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Połomski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Połomski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Filipowski kopt de bal weg. Szewczyk is nu in balbezit. Życiński maakt een afschuwelijke overtreding. Życiński krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inworp. Słoniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czeski geeft een hoge lob. Życiński is nu in balbezit. Życiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - Whatever Green 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 38%, Whatever Green 62%.
FC Unflash - Whatever Green 0:1

57e minuut.
Połomski heeft problemen om de bal te vangen. Połomski geeft een lange en hoge pass. Młynek is nu in balbezit. Życiński verovert de bal door een tackle van achteren. Życiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kraiński heeft problemen om de bal te vangen. Kraiński passt de bal met de wreef. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Smoleń rent richting de bal. Smoleń speelt de bal door. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński schiet op doel. Paal! Tryniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurowski onderschept slim de pass. Szurowski probeert naar een medespeler te passen. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 41%, Whatever Green 59%.
FC Unflash - Whatever Green 0:1