Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin heroes11
KSGp Tactiek 442
69% Balbezit 31%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 0
average Schieten tragic
average Passen tragic
adequate Verdedigen tragic


6e minuut.
Phú Bình passt de bal zonder na te denken. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares speelt de bal door. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Arues rent richting de bal. Październik onderschept slim de pass. Październik speelt de bal door. Bocão is nu in balbezit. Bocão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Unglück werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Bovaro de bal. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tavares rent richting de bal. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Bovaro is nu in balbezit. Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - heroes11 1:0

17e minuut.
Tavares speelt de bal door. Bocão heeft problemen om de bal te vangen. Bovaro rent richting de bal. Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - heroes11 2:0

20e minuut.
Phú Bình onderschept slim de pass. Phú Bình passt de bal met de wreef. Bocão is nu in balbezit. Bocão schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mincă de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nyquist rent richting de bal. Phú Bình onderschept slim de pass. Phú Bình passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình geeft een lange en hoge pass. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão draait met de bal, schiet en ... Unglück probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Unglück met een harde bal richting middenveld. Phú Bình kopt de bal weg. Krakšķis rent richting de bal. Bocão is nu in balbezit. Bocão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - heroes11 3:0

40e minuut.
Bocão probeert de bal aan de voet te houden. Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình speelt de bal door. Bocão heeft problemen om de bal te vangen. Bocão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lacheta passt de bal in één keer door. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Bocão rent richting de bal. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - heroes11 4:0

45e minuut.
Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik onderschept slim de pass. Październik geeft een lange en hoge pass. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 13%, heroes11 87%.
KS Górnik Konin - heroes11 4:0

51e minuut.
Bocão geeft een lange en hoge pass. Chumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumilla geeft de bal voor. Październik geeft een hoge lob. Tavares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Vilar komt het veld opgelopen. Unglück trapt de bal weg van het doel. Phú Bình probeert de bal aan de voet te houden. Vilar rent richting de bal. Vilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Październik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anczok. Październik raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacheta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bocão rent richting de bal. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Październik speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares met een sublieme pass. Daar is Bocão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vilar draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Krakšķis de bal. Bocão is nu in balbezit. Bocão schiet op doel. Unglück probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - heroes11 5:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grenda komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Laranjeira kopt de bal weg. Phú Bình is nu in balbezit. Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een hoge lob. Grenda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. Chumilla heeft problemen om de bal te vangen. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira geeft de bal voor. Grenda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Październik geeft een lange en hoge pass. Bovaro is nu in balbezit. Grenda begaat een overtreding. Grenda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 10%, heroes11 90%.
KS Górnik Konin - heroes11 5:0