Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whatever Green BIE(L)ANY 1981
Normal Tactiek Tomi 4-4-2
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 30.6
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Niepokój is nu in balbezit. Niepokój probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła rent richting de bal. Kwaśniewski onderschept slim de pass. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. Słowiok bokst de bal weg. Klungelig pakt Kwaśniewski de bal. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - BIE(L)ANY 1981 0:1

14e minuut.
Chabatarovich passt de bal met de wreef. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski rent richting de bal. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - BIE(L)ANY 1981 0:2

18e minuut.
Filipowski probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła rent richting de bal. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój rent richting de bal. Niepokój schiet op doel. Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Niepokój de bal. Niepokój passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński onderschept slim de pass. Życiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Čačić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niepokój de bal. Stoichkov rent richting de bal. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - BIE(L)ANY 1981 0:3

41e minuut.
Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băboiescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Połomski de bal onder controle te krijgen. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 68%, BIE(L)ANY 1981 32%.
Whatever Green - BIE(L)ANY 1981 0:3

47e minuut.
Grążawski rent richting de bal. Wessel rent richting de bal. Met opzet legt Băboiescu zijn tegenspeler op de grond. Băboiescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Wessel geeft een hoge lob. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski speelt de bal door. Chabatarovich is nu in balbezit. Chabatarovich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słowiok trapt de bal weg. Połomski heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. Słowiok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Grążawski met een sublieme pass. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski schiet op doel. Słowiok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rozdrażewski heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniewski speelt de bal door. Niepokój is nu in balbezit. Niepokój draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chabatarovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwaśniewski is nu in balbezit. Kwaśniewski schiet op doel. Grzeszczak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grzeszczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chabatarovich met de inworp. Klungelig pakt Kwaśniewski de bal. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ... Słowiok bokst de bal weg.

83e minuut.
Wojtyła geeft de bal voor. Inworp. Rivarola met de inworp. Niepokój is nu in balbezit. Niepokój schiet op doel. Słowiok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 69%, BIE(L)ANY 1981 31%.
Whatever Green - BIE(L)ANY 1981 0:3