Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unflash TKS Tomasovia
Normal Tactiek N++
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten solid
weak Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


6e minuut.
Joerding met een sublieme pass. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk rent richting de bal. Pohlman verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Joerding rent richting de bal. Joerding geeft een hoge lob. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:1

14e minuut.
Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Młynek kopt de bal weg. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pohlman controleert de bal met de borst. Pohlman passt de bal met de wreef. Młynek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joerding zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohlman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:2

28e minuut.
Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman speelt de bal door. Kiełbasiński is nu in balbezit. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Joerding bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerding probeert naar een medespeler te passen. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman schiet op doel. Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Helenek speelt de bal door. Brenninger rent richting de bal. Brenninger speelt de bal door. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trąbaczewski met een sublieme pass. Freyrsson rent richting de bal. Freyrsson passt de bal met de wreef. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brenninger met een snelle inworp. Gheţea speelt de bal door. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kraiński rent richting de bal. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea passt de bal met de wreef. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 80%, TKS Tomasovia 20%.
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:3

48e minuut.
Pohlman passt de bal zonder na te denken. Malinovský is nu in balbezit. Kraiński is nu in balbezit. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Joerding kopt de bal weg. Malinovský heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský probeert naar een medespeler te passen. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brenninger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bazluk de bal. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský schiet op doel. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:4

57e minuut.
Kraiński onderschept slim de pass. Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea speelt de bal door. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kraiński onderschept slim de pass. Kraiński met een sublieme pass. Gheţea rent richting de bal. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Freyrsson met een snelle inworp. Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninger geeft de bal voor. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel. Tryniszewski bokst de bal weg.

67e minuut.
Pohlman passt de bal met de wreef. Malinovský is nu in balbezit. Bazluk is nu in balbezit. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:5

72e minuut.
Biczak met de inworp. Trąbaczewski rent richting de bal. Freyrsson geeft een lange en hoge pass. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel. Tryniszewski bokst de bal weg. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:6

75e minuut.
Brenninger onderschept slim de pass. Brenninger probeert naar een medespeler te passen. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman schiet op doel. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:7

78e minuut.
Brenninger met een sublieme pass. Kiełbasiński rent richting de bal. Kraiński rent richting de bal. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Maślona controleert de bal met de borst. Joerding rent richting de bal. Joerding geeft een hoge lob. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:8

81e minuut.
Klungelig pakt Trąbaczewski de bal. Pohlman rent richting de bal. Szurowski rent richting de bal. Pohlman onderschept slim de pass. Pohlman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:9

86e minuut.
Malinovský heeft problemen om de bal te vangen. Szurowski rent richting de bal. Pohlman onderschept slim de pass. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 82%, TKS Tomasovia 18%.
FC Unflash - TKS Tomasovia 0:9