Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin Alahalbar
Sweep Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Malitka heeft problemen om de bal te vangen. Topek rent richting de bal. Paluszkiewicz met een sublieme pass. Wałeczek rent richting de bal. Wałeczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jedynasiak trapt de bal weg. Malitka speelt de bal door. Wałeczek probeert de bal aan de voet te houden. Wałeczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Alahalbar 1:0

33e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Daar is Malitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałeczek rent richting de bal. Wałeczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 28%, Alahalbar 72%.
KS Górnik Konin - Alahalbar 1:0

53e minuut.
Vaalma onderschept slim de pass. Vaalma geeft een lange en hoge pass. Grenda is nu in balbezit. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Danecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Alahalbar 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wałeczek passt de bal in één keer door. Bosek rent richting de bal. Grenda rent richting de bal. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Bosek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pawełczyk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jedynasiak de bal. Grenda is nu in balbezit. Grenda draait met de bal, schiet en ... Danecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Alahalbar 3:0

64e minuut.
Malitka probeert naar een medespeler te passen. Mirga rent richting de bal. Mirga passt de bal zonder na te denken. Malitka rent richting de bal. Malitka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Topek passt de bal zonder na te denken. Pawełczyk is nu in balbezit. Bosek begaat een overtreding. Bosek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Mierzwiński komt het veld opgelopen. Munnicki met een snelle inworp. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski met een sublieme pass. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telejko komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Suszczyk geeft de bal voor. Inworp. Pawełczyk met de inworp. Grenda rent richting de bal. Grenda geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Topek geeft een lange en hoge pass. Mierzwiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Suszczyk de bal onder controle te krijgen. Grenda rent richting de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 44%, Alahalbar 56%.
KS Górnik Konin - Alahalbar 3:0