Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goplana Żabów heroes11
Normal Tactiek 442
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 0
hopeless Schieten tragic
weak Passen tragic
unsatisfactory Verdedigen tragic


7e minuut.
Arues kopt de bal weg. Simsoński rent richting de bal. Malego onderschept slim de pass. Malego haalt uit met een fantastische trap. Idziorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goplana Żabów - heroes11 0:1

14e minuut.
Mincă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met de inworp. Jędrychowski is nu in balbezit. Jędrychowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bania passt de bal zonder na te denken. Sołtykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Malego draait met de bal, schiet en ... Simsoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idziorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kwasigroch geeft de bal voor. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak passt de bal zonder na te denken. Jędrychowski is nu in balbezit. Jędrychowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arues is nu in balbezit. Arues geeft een lange en hoge pass. Sołtykowski probeert de bal aan de voet te houden. Łuczak rent richting de bal. Łuczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilimowski probeert naar een medespeler te passen. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goplana Żabów 35%, heroes11 65%.
Goplana Żabów - heroes11 0:1

47e minuut.
Simsoński geeft de bal voor. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania speelt de bal door. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bania is nu in balbezit. Bania passt de bal in één keer door. Mincă rent richting de bal. Łuczak onderschept slim de pass. Łuczak draait met de bal, schiet en ... Unglück probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Wilimowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędrychowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakšķis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędrychowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędrychowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Arues rent richting de bal. Sołtykowski begaat een overtreding. Arues is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krakšķis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malego rent richting de bal. Malego geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kwasigroch passt de bal met de wreef. Jędrychowski controleert de bal met de borst. Jędrychowski passt de bal zonder na te denken. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovaro rent richting de bal. Łuczak onderschept slim de pass. Łuczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goplana Żabów - heroes11 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goplana Żabów 35%, heroes11 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goplana Żabów - heroes11 1:1