Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Tomasovia Whatever Green
N++ Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Gugusiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Freyrsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Freyrsson speelt de bal door. Brenninger rent richting de bal. Brenninger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Słowiok met een harde bal richting middenveld. Brenninger kopt de bal weg. Wessel heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Słowiok bokst de bal weg.

12e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Gheţea speelt de bal door. Helenek met een sublieme pass. Daar is Pohlman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohlman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Pohlman de bal. Połomski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pohlman. Pohlman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czeski zal de hoekschop nemen. Daar is Helenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Życiński is nu in balbezit. Życiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKS Tomasovia - Whatever Green 1:1

18e minuut.
Połomski is nu in balbezit. Helenek onderschept slim de pass. Helenek passt de bal met de wreef. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Joerding rent richting de bal. Joerding geeft een hoge lob. Grzeszczak kopt de bal weg. Helenek is nu in balbezit. Helenek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Połomski rent richting de bal. Pohlman onderschept slim de pass. Pohlman passt de bal zonder na te denken. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Pohlman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pohlman rent richting de bal. Malinovský rent richting de bal. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 2:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słowiok trapt de bal weg. Gheţea kopt de bal weg. Malinovský heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský schiet op doel. Słowiok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pohlman passt de bal in één keer door. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Joerding geeft een lange en hoge pass. Pohlman rent richting de bal. Pohlman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 3:1

38e minuut.
Helenek probeert naar een medespeler te passen. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal in één keer door. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 30%, Whatever Green 70%.
TKS Tomasovia - Whatever Green 3:1

49e minuut.
Brenninger passt de bal in één keer door. Gheţea heeft problemen om de bal te vangen. Gheţea met een sublieme pass. Klungelig pakt Pohlman de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 4:1

57e minuut.
Brenninger geeft een hoge lob. Pohlman kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojtyła de bal. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Słowiok bokst de bal weg.

68e minuut.
Połomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek onderschept slim de pass. Helenek met een sublieme pass. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słowiok trapt de bal weg van het doel. Helenek kopt de bal weg. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 5:1

73e minuut.
Brenninger rent richting de bal. Brenninger passt de bal zonder na te denken. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Słowiok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 6:1

74e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak passt de bal zonder na te denken. Grążawski heeft problemen om de bal te vangen. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Malinovský onderschept slim de pass. Wojtyła rent richting de bal. Pohlman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohlman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Wessel passt de bal in één keer door. Brenninger heeft problemen om de bal te vangen. Brenninger geeft de bal voor. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Whatever Green 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 22%, Whatever Green 78%.
TKS Tomasovia - Whatever Green 7:1