Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whatever Green TKS Tomasovia
Normal Tactiek N++
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.1
poor Schieten solid
weak Passen excellent
poor Verdedigen average


3e minuut.
Gheţea geeft een lange en hoge pass. Wojtyła kopt de bal weg. Malinovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:1

9e minuut.
Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czeski de bal. Karvar onderschept slim de pass. Karvar geeft de bal voor. Malinovský is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Malinovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea geeft een hoge lob. Pohlman springt en kopt de bal. Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Helenek de bal. Helenek met een sublieme pass. Malinovský rent richting de bal. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Filipowski de bal. Filipowski passt de bal met de wreef. Grzeszczak is nu in balbezit. Pohlman verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:3

19e minuut.
Inworp. Gheţea met de inworp. Freyrsson met een sublieme pass. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słowiok trapt de bal weg van het doel. Gheţea kopt de bal weg. Daar is Pohlman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:4

32e minuut.
Grążawski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arvanitakis de bal. Arvanitakis probeert naar een medespeler te passen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Malinovský is nu in balbezit. Rozdrażewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malinovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helenek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pohlman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:5

38e minuut.
Helenek passt de bal zonder na te denken. Malinovský probeert naar een medespeler te passen. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Pohlman rent richting de bal. Pohlman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Słowiok trapt de bal weg van het doel. Karvar is nu in balbezit. Karvar passt de bal zonder na te denken. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel is nu in balbezit. Karvar onderschept slim de pass. Pohlman rent richting de bal. Pohlman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 72%, TKS Tomasovia 28%.
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:6

50e minuut.
Gheţea speelt de bal door. Arvanitakis is nu in balbezit. Arvanitakis met een sublieme pass. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman haalt uit met een fantastische trap. Słowiok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Freyrsson met de inworp. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Pohlman krijgt zijn hoofd ertegen. Słowiok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:7

59e minuut.
Daar is Arvanitakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessel is nu in balbezit. Arvanitakis begaat een overtreding. Arvanitakis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Helenek rent richting de bal. Helenek passt de bal met de wreef. Gheţea met een sublieme pass. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:8

66e minuut.
Karvar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wybicki komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Helenek rent richting de bal. Helenek passt de bal in één keer door. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Słowiok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gheţea passt de bal met de wreef. Wybicki rent richting de bal. Wybicki passt de bal met de wreef. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:9

74e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal met de wreef. Wojtyła rent richting de bal. Pohlman verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wybicki kopt de bal weg. Gheţea heeft problemen om de bal te vangen. Połomski maakt een afschuwelijke overtreding. Połomski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. Arvanitakis speelt de bal door. Wybicki met een sublieme pass. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Czeski de bal. Wybicki rent richting de bal. Wybicki met een sublieme pass. Pohlman heeft problemen om de bal te vangen. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Słowiok trapt de bal weg van het doel. Helenek kopt de bal weg. Daar is Grzeszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 84%, TKS Tomasovia 16%.
Whatever Green - TKS Tomasovia 0:10