Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unflash SSC Napoli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Maślona is nu in balbezit. Maślona passt de bal in één keer door. Daar is Rychlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - SSC Napoli 1:0

21e minuut.
Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak passt de bal zonder na te denken. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Młynek geeft de bal voor. Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samson krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Bożej de bal. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski met een sublieme pass. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Płatosz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zięcik komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Domaradzki geeft de bal voor. Rychlik rent richting de bal. Rychlik speelt de bal door. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 47%, SSC Napoli 53%.
FC Unflash - SSC Napoli 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samson is nu in balbezit. Samson draait met de bal, schiet en ... Młynek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zięcik met een sublieme pass. Nietupski is nu in balbezit. Dragon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nietupski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zięcik wilt de vrije trap nemen. Goławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bazluk geeft de bal voor. Żelechowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szewczyk. Żelechowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żelechowski kan niet meer verder spelen. Polechoński komt het veld opgelopen. Koral zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Andruszko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maślona met de inworp. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Maślona de bal. Maślona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koral de bal. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - SSC Napoli 2:0

84e minuut.
Andruszko rent richting de bal. Rychlik is nu in balbezit. Met opzet legt Trąbaczewski zijn tegenspeler op de grond. Rychlik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Andruszko rent richting de bal. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski met een sublieme pass. Nietupski rent richting de bal. Nietupski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 49%, SSC Napoli 51%.
FC Unflash - SSC Napoli 2:0