Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heroes11 Alahalbar
442 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 18.9
tragic Schieten unsatisfactory
tragic Passen poor
tragic Verdedigen poor


2e minuut.
Kuśmierzak geeft de bal voor. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakšķis is nu in balbezit. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Anczok is nu in balbezit. Potracki onderschept slim de pass. Potracki passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Unglück verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bovaro de bal onder controle te krijgen. Mirga rent richting de bal. Mirga schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Unglück trapt de bal weg van het doel. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok speelt de bal door. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chumilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wigura de bal. Wigura geeft een hoge lob. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - Alahalbar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 65%, Alahalbar 35%.
heroes11 - Alahalbar 0:1

49e minuut.
Medenica schiet op doel. Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fudali ... Strafschop! Malego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arues zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
heroes11 - Alahalbar 1:1

57e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Potracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arues is nu in balbezit. Arues haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 58%, Alahalbar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
heroes11 - Alahalbar 1:1