Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alahalbar BIE(L)ANY 1981
Normal Tactiek Tomi 4-4-2
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 32
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Niepokój passt de bal zonder na te denken. Băboiescu rent richting de bal. Băboiescu geeft de bal voor. Niepokój rent richting de bal. Niepokój schiet op doel. Danecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 0:1

2e minuut.
Żabski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noszczak komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Potracki heeft problemen om de bal te vangen. Niepokój rent richting de bal. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski haalt uit met een fantastische trap. Suszczyk onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chabatarovich neemt de hoekschop. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 0:2

11e minuut.
Čačić verovert de bal door een tackle van achteren. Niepokój rent richting de bal. Munnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munnicki krijgt een gele kaart. Niepokój moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Niepokój kan niet meer verder spelen. Forte komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Suszczyk geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chabatarovich zal de hoekschop nemen. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Munnicki onderschept slim de pass. Băboiescu onderschept slim de pass. Băboiescu geeft een hoge lob. Forte is nu in balbezit. Forte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Čačić probeert naar een medespeler te passen. Kwaśniewski is nu in balbezit. Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte verovert de bal door een tackle van achteren. Forte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Żółw de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirga neemt de hoekschop. Noszczak springt en kopt de bal. Stoichkov probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 1:3

44e minuut.
Inworp. Żółw met de inworp. Klungelig pakt Chabatarovich de bal. Chabatarovich geeft een hoge lob. Forte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alahalbar 70%, BIE(L)ANY 1981 30%.
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 1:4

67e minuut.
Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski passt de bal in één keer door. Forte is nu in balbezit. Forte schiet op doel. Danecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Potracki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Suszczyk geeft een lange en hoge pass. Żółw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chabatarovich rent richting de bal. Chabatarovich geeft een hoge lob. Băboiescu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bosek met de inworp. Chabatarovich is nu in balbezit. Kuśmierzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuśmierzak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Mirga kopt de bal weg. Daar is Stoichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Varga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wigura. Varga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čačić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwaśniewski rent richting de bal. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 1:5

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Băboiescu zal de hoekschop nemen. Stoichkov is nu in balbezit. Stoichkov passt de bal met de wreef. Kwaśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alahalbar 69%, BIE(L)ANY 1981 31%.
Alahalbar - BIE(L)ANY 1981 1:5