Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Tomasovia Goplana Żabów
N++ Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 15.1
solid Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Helenek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvar passt de bal zonder na te denken. Leś is nu in balbezit. Leś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Kwasigroch de bal. Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea passt de bal met de wreef. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Idziorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Arvanitakis kopt de bal weg. Sołtykowski heeft problemen om de bal te vangen. Bania rent richting de bal. Pohlman verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giejsztorewicz met een harde bal richting middenveld. Gheţea kopt de bal weg. Leś rent richting de bal. Leś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Helenek is nu in balbezit. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 1:0

10e minuut.
Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvar geeft de bal voor. Leś kopt de bal weg. Pohlman rent richting de bal. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś passt de bal in één keer door. Daar is Cegła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman schiet op doel. Idziorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 2:0

14e minuut.
Idziorek trapt de bal weg van het doel. Gheţea kopt de bal weg. Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leś is nu in balbezit. Leś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giejsztorewicz kan de bal niet met de borst controleren. Idziorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Idziorek met een sublieme pass. Karvar rent richting de bal. Karvar speelt de bal door. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Idziorek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Simsoński heeft problemen om de bal te vangen. Leś is nu in balbezit. Giejsztorewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giejsztorewicz krijgt een gele kaart. Leś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pohlman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 3:0

17e minuut.
Helenek passt de bal zonder na te denken. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal in één keer door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Idziorek met een harde bal richting middenveld. Gheţea kopt de bal weg. Kwasigroch is nu in balbezit. Leś verovert de bal door een tackle van achteren. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arvanitakis speelt de bal door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś passt de bal met de wreef. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap. Idziorek bokst de bal weg.

23e minuut.
Gheţea speelt de bal door. Klungelig pakt Leś de bal. Leś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pohlman de bal. Pohlman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Karvar probeert naar een medespeler te passen. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal in één keer door. Pohlman heeft problemen om de bal te vangen. Pohlman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 4:0

26e minuut.
Helenek met een sublieme pass. Karvar rent richting de bal. Karvar met een sublieme pass. Leś heeft problemen om de bal te vangen. Leś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pohlman speelt de bal door. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Karvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvar geeft de bal voor. Leś is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Leś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malinovský komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Karvar onderschept slim de pass. Karvar geeft de bal voor. Simsoński heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský rent richting de bal. Malinovský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 14%, Goplana Żabów 86%.
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 4:0

46e minuut.
Sołtykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Helenek onderschept slim de pass. Helenek met een sublieme pass. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Idziorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský onderschept slim de pass. Malinovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 5:0

48e minuut.
Klungelig pakt Oskay de bal. Oskay probeert naar een medespeler te passen. Malinovský is nu in balbezit. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 6:0

50e minuut.
Karvar speelt de bal door. Daar is Jędrychowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pohlman. Pohlman krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Arvanitakis probeert naar een medespeler te passen. Helenek is nu in balbezit. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Pohlman rent richting de bal. Pohlman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Arvanitakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvanitakis met een sublieme pass. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Freyrsson geeft de bal voor. Pohlman kopt de bal weg. Klungelig pakt Bania de bal. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Freyrsson verovert de bal door een tackle van achteren. Freyrsson geeft een lange en hoge pass. Gheţea speelt de bal door. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Karvar geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz controleert de bal met de borst. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský draait met de bal, schiet en ... Idziorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 7:0

75e minuut.
Gheţea met een sublieme pass. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský passt de bal met de wreef. Pohlman is nu in balbezit. Pohlman draait met de bal, schiet en ... Idziorek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 8:0

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karvar zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Helenek de bal. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Arvanitakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helenek met een sublieme pass. Gheţea heeft problemen om de bal te vangen. Gheţea geeft de bal voor. Pohlman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 21%, Goplana Żabów 79%.
TKS Tomasovia - Goplana Żabów 8:0