Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin Whatever Green
KSG Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 19
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Bocão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzeszczak de bal. Rozdrażewski is nu in balbezit. Bocão onderschept slim de pass. Bocão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wałeczek rent richting de bal. Październik probeert naar een medespeler te passen. Bocão speelt de bal door. Żmudź bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmudź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Van Der Kooy onderschept slim de pass. Van Der Kooy passt de bal met de wreef. Żmudź rent richting de bal. Żmudź geeft een hoge lob. Bocão krijgt zijn hoofd ertegen. Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rozdrażewski rent richting de bal. Bocão onderschept slim de pass. Bocão probeert naar een medespeler te passen. Żmudź bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmudź draait met de bal, schiet en ... Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Wessel speelt de bal door. Gugusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão schiet op doel. Słowiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Phú Bình is nu in balbezit. Phú Bình speelt de bal door. Październik met een sublieme pass. Daar is Żmudź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmudź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 1:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Październik de bal onder controle te krijgen. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré heeft problemen om de bal te vangen. Lambaré met een sublieme pass. Phú Bình geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Słowiok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Żmudź rent richting de bal. Żmudź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 2:0

26e minuut.
Żmudź passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lambaré de bal. Lambaré geeft de bal voor. Żmudź rent richting de bal. Żmudź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Filipowski heeft problemen om de bal te vangen. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré geeft een lange en hoge pass. Żmudź is nu in balbezit. Żmudź draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Phú Bình is nu in balbezit. Phú Bình met een sublieme pass. Żmudź rent richting de bal. Żmudź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 3:0

33e minuut.
Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré met een sublieme pass. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Bocão is nu in balbezit. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik geeft een hoge lob. Żmudź rent richting de bal. Żmudź haalt uit met een fantastische trap. Słowiok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 19%, Whatever Green 81%.
KS Górnik Konin - Whatever Green 4:0

50e minuut.
Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré speelt de bal door. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rozdrażewski heeft problemen om de bal te vangen. Bocão rent richting de bal. Bocão met een sublieme pass. Żmudź rent richting de bal. Żmudź schiet op doel. Słowiok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bocão geeft een lange en hoge pass. Żmudź is nu in balbezit. Żmudź schiet op doel. Bocão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phú Bình geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Arisci komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Phú Bình kopt de bal weg. Bocão is nu in balbezit. Bocão passt de bal zonder na te denken. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rozdrażewski kopt de bal weg. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański geeft een hoge lob. Daar is Lambaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmudź bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pierson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Życiński de bal. Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Bocão is nu in balbezit. Bocão geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 5:0

74e minuut.
Steinmetz geeft een hoge lob. Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wessel. Wessel krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rastafariański speelt de bal door. Bocão is nu in balbezit. Bocão met een sublieme pass. Klungelig pakt Żmudź de bal. Żmudź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Phú Bình met een snelle inworp. Bocão is nu in balbezit. Bocão geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żmudź de bal. Żmudź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 6:0

85e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Pierson verovert de bal door een tackle van achteren. Pierson passt de bal zonder na te denken. Żmudź is nu in balbezit. Żmudź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 7:0

89e minuut.
Phú Bình geeft de bal voor. Daar is Grzeszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmudź is nu in balbezit. Żmudź haalt uit met een fantastische trap. Słowiok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Whatever Green 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 20%, Whatever Green 80%.
KS Górnik Konin - Whatever Green 8:0