Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whatever Green KS Górnik Konin
Normal Tactiek KSG
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão onderschept slim de pass. Bocão probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacheta met een sublieme pass. Daar is Bocão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski geeft een hoge lob. Drăgănescu kopt de bal weg. Pinto controleert de bal met de borst. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pinto rent richting de bal. Bocão is nu in balbezit. Bocão passt de bal zonder na te denken. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lambaré kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pinto de bal onder controle te krijgen. Połomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lambaré probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:1

20e minuut.
Bocão probeert naar een medespeler te passen. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lambaré speelt de bal door. Grążawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:2

25e minuut.
Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão geeft een lange en hoge pass. Słoniak kan de bal niet met de borst controleren. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:3

27e minuut.
Vilar geeft de bal voor. Tavares speelt de bal door. Daar is Bocão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocão haalt uit met een fantastische trap. Grzeszczak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:4

31e minuut.
Lambaré speelt de bal door. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares geeft een hoge lob. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lambaré met een sublieme pass. Tavares is nu in balbezit. Tavares passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pinto rent richting de bal. Grążawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pinto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 77%, KS Górnik Konin 23%.
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:4

47e minuut.
Tavares onderschept slim de pass. Tavares passt de bal zonder na te denken. Vilar met een sublieme pass. Bocão rent richting de bal. Bocão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Słoniak rent richting de bal. Tavares onderschept slim de pass. Tavares passt de bal met de wreef. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:5

59e minuut.
Bocão kopt de bal weg. Wojtyła probeert de bal met de borst te controleren. Tavares is nu in balbezit. Bocão is nu in balbezit. Bocão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bocão passt de bal met de wreef. Lambaré rent richting de bal. Lambaré passt de bal zonder na te denken. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vilar onderschept slim de pass. Vilar passt de bal in één keer door. Wojtyła rent richting de bal. Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:6

74e minuut.
Słoniak geeft de bal voor. Vilar is nu in balbezit. Vilar speelt de bal door. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:7

77e minuut.
Lambaré verovert de bal door een tackle van achteren. Lambaré heeft problemen om de bal te vangen. Lambaré passt de bal met de wreef. Bocão is nu in balbezit. Bocão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:8

79e minuut.
Filipowski passt de bal met de wreef. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão rent richting de bal. Bocão haalt uit met een fantastische trap. Słowiok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 73%, KS Górnik Konin 27%.
Whatever Green - KS Górnik Konin 0:9